Motoerit: Hoe ontvang ik de GPS-routes?

Gewijzigd op Fri, 07 Jul 2023 om 10:51 AM

Je krijgt de GPS-routes verstrekt als .GPX bestand. Deze bestanden zijn geschikt voor alle gangbare GPS apparaten voor motoren, zoals Garmin of TomTom. Het herberekenen voor de juiste kaartversie dien je zelf te doen.

Het GPX bestand wordt circa 3 weken voor vertrek beschikbaar gesteld via je persoonlijke ‘Mijn boeking’ pagina op onze website. Je ontvangt een e-mail zodra deze kan worden gedownload. Bij een last-minute boeking wordt het bestand direct online beschikbaar gesteld zodra je betaling is ontvangen. Je ontvangt dan ook een e-mail zodra het bestand kan worden gedownload.