Welke zekerheden biedt Motoerit?

Gewijzigd op Tue, 03 Jan 2023 om 02:59 PM

Motoerit aangesloten bij de ANVR, SGR, SGRZ en Calamiteitenfonds

Het ANVR hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van de reizen en van de informatie daarover. De ANVR-Reizigersvoorwaarden zijn van toepassing op al onze reizen tenzij anders wordt vermeld.

Het SGR verzekert de consument dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de reisorganisator door financieel onvermogen niet kan leveren. Voor de SGR dekking wordt een bijdrage gevraagd van € 5 per persoon per boeking. Het SGRZ is de dekking voor de zakelijke markt (bedrijven, instellingen of een natuurlijke personen die niet als particulier handelen). De bijdrage is € 1,25 per boeking van 9 personen.

Door de dekking van Calamiteitenfonds krijg je (een deel van) je reissom terug indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren. Ook worden de noodzakelijke meerkosten vergoed indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij je vervroegd moeten repatriëren. Voor het calamiteitenfonds wordt € 2,50 per boeking in rekening gebracht.

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren